νέαπρωτοσέλιδο ΑΥγεία

Face control σε μονάδες υγείας | αυστηρά μέτρα κατά την είσοδο

Μέτρα πρόληψης και ασφάλειας τηρούνται στις μονάδες υγείας όλης της χώρας, αποτρέποντας τους πολίτες να εισέλθουν εντός των κτιρίων εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Όσοι προσέρχονται σε κέντρα υγείας, εξυπηρετούνται σε κιόσκια που έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά των κτιρίων και τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, χωρίς να πλησιάζουν το προσωπικό, αφού περιορίζονται με απαγορευτική κορδέλα.

Κέντρο Υγείας Κισάμου

Η διαδικασία που ακολουθείται, έχει ως εξής:

Πολίτες προσέρχονται, δηλώνουν το λόγο που θα ήθελαν να εξυπηρετηθούν και σε περίπτωση που χρειάζεται να γράψουν εξετάσεις ή φάρμακα, ο υπάλληλος που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο εξωτερικό κιόσκι, συνεννοείται με τον γιατρό και εξυπηρετεί τον πολίτη, χωρίς να εισέλθει στο εσωτερικό της μονάδας υγείας ο ίδιος, μας λέει η κ. Κατσικανδαράκη Κατερίνα, επισκέπτρια υγείας, στη 1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων – 2ο Κέντρο Υγείας.

1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων – 2ο Κέντρο Υγείας

Την ίδια ώρα, στα νοσοκομεία της Ελλάδας, όσοι επιθυμούν να προσέλθουν περνούν από αυστηρό έλεγχο, με τους περισσότερους να παραμένουν τελικά εκτός, καθώς απαγορεύτηκαν οι επισκέψεις στους ασθενείς, ακόμη κι αν ο επισκέπτης είναι στενός συγγενής.
Εάν τελικά επιτραπεί η είσοδος, αυτό συμβαίνει μόνο σε 1 άτομο κάθε φορά, υπό προϋποθέσεις.

Κέντρο Υγείας Κισάμου
Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr