13,7 εκ. ευρώ για αρδευτικά έργα στην Κρήτη | Σταύρος Αρναουτάκης

Tην απόφαση σχετικά με την ένταξη των έργων εγγείων βελτιώσεων για ΤΟΕΒ της Κρήτης, συνολικού προϋπολογισμού 13.667.794 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

«Δέκα έργα για μικρά αρδευτικά σε όλη την Κρήτη. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ένταξη τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και τώρα οι φορείς πρέπει να τα υλοποιήσουν», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης, ενώ στη συνέχεια επισήμανε τα εξής: «Ο σχεδιασμός μας για την επόμενη μέρα είναι να ετοιμάσουμε μία νέα γενιά έργων και για αυτή την προγραμματική περίοδο αλλά και για την επομένη, αλλά και σε συνεργασία με το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, με μία χρηματοδότηση που θα πάρει από την Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων να εντάξουμε έργα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να δημοπρατηθούν»

Τα έργα:

Επίσης, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε πως σύντομα θα γίνει μία συνάντηση στην Αθήνα με σκοπό να εξεταστεί ποια έργα μπορούν να ενταχθούν, επισημαίνοντας ότι θα είναι αρκετά σε όλη την Κρήτη και σε κάθε Περιφερειακή ενότητα, ενώ θα δώσουν μία μεγάλη βοήθεια και ανάπτυξη στην ενδοχώρα και ειδικά στον πρωτογενή τομέα και στους αγρότες του νησιού.

Μοιραστείτε την είδηση