Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Με επιτυχία η 8η Γενική Συνέλευση

Πλήθος κόσμου με αμείωτο ενδιαφέρον, παρακολούθησε στην 8η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην οικονομία της χώρας μας.

Ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από ανθρώπους που συμβάλλουν στην εξέλιξη του τουρισμού στη χώρα μας και συγκεκριμένα:

  • Τον πρόεδρο του ΞΕΕ, Αλέξανδρο Βασιλικό, που ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες και προγράμματα που θα παρέχονται στα μέλη του ΞΕΕ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, αναφέροντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υπάρχει.
  • Τον Γιάννη Ρέτσο, πρόεδρο του ΣΕΤΕ, να λέει πως ο τουρισμός οδεύει προς σταθεροποίηση.
  • Τον Γρηγόρη Τάσιο, πρόεδρο της ΠΟΞ, που άφησε αιχμές για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, αναφέροντας τα προβλήματα που προκύπτουν στον τουρισμό, με μείζον πρόβλημα τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, αποτελούν εμπόδιο στο να ορθοποδήσουν τα ξενοδοχεία στη χώρα μας.
  • Τον Γιώργο Τζιάλλα, γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, ο οποίος απέδωσε εύσημα στην κυβερνητική πολιτική για την άνοδο του τουρισμού, κάτι που έφερε την αποδοκιμασία των παρευρισκομένων.
Μοιραστείτε την είδηση