Τουρισμόςνέαπρωτοσέλιδο Α

«Τουρισμός για Όλους» | την Παρασκευή η νέα κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, προσθέτοντας ακόμη 200.000 επιλαχόντες στο πρόγραμμα που χορηγεί voucher αξίας 150 ευρώ.

Όπως ανέφερε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της 86ης ΔΕΘ, «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού, θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους. Να μην αισθάνονται συμπολίτες μας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσαν να πάνε φέτος διακοπές.

Προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και τον χειμώνα, θα εγκρίνουμε πρόσθετα κονδύλια. Θα διατεθούν ώστε η Ελλάδα να διαφημιστεί από κοινού με τον ΕΟΤ, με αεροπορικές εταιρείες, με tour operators, για το διάστημα έως τον Μάρτιο του 2023».

3-4 ημέρες μετά την κλήρωση, οι δικαιούχοι θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των νέων voucher, είναι οι δικαιούχοι τους να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr