Τουρισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Στο Παρίσι η Περιφέρεια Κρήτης | τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2023»

H Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «IFTM TOP RESA 2023», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας από τις 03 έως τις 05 Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στο Παρίσι με περισσότερους από 30.000 επισκέπτες. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην εν λόγω έκθεση έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της να παρουσιάσουν τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης με στόχο την τόνωση και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Γαλλία καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κρήτη στον επισκέπτη 365 μέρες τον χρόνο.

Το περίπτερο της Κρήτης επισκέφτηκε επίσης η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, με τους οποίους συνομίλησε η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς επίσης πολλοί Κρητικοί επιχειρηματίες του τουρισμού.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν η προϊσταμένη του τμήματος τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη, και η προϊσταμένη του τμήματος σχεδιασμού και ανάπτυξης κ. Όλγα Μηλιώνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε για την συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση:

«H φετινή TOP RESA, παρότι «προεκλογική» έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που σχετίζεται τόσο με το εξαιρετικό τουριστικά φθινόπωρο του 2023 όσο και το επερχόμενο 2024 όπου η Κρήτη προσδοκά να είναι μια ακόμα χρονιά ρεκόρ, με την Γαλλική αγορά να πρωταγωνιστεί και

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr