Μήνυμα Μυλωνάκη για την επέτειο του ΟΧΙ | Τιμή και δόξα στους ήρωες του 40’

Το δικό του μήνυμα για την επέτειο του ΟΧΙ που εορτάζεται στη χώρα αύριο 28η Οκτωβρίου, στέλνει μέσω ανακοίνωσης ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης.

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:

<<Γιορτάζουμε αύριο μια μεγάλη επέτειο. Την επέτειο του ΟΧΙ. Ένα σταθμό της Ιστορίας μας που γράφτηκε στις κορυφές της Πίνδου.

Το ΟΧΙ δείχνει όλο το μεγαλείο και τη δύναμη της φυλής μας, όλη την τόλμη και την υπερηφάνεια που κρύβει η αθάνατη Ελληνική ψυχή.

Οι Έλληνες έδειξαν στην ανθρωπότητα ότι η υπεροχή δεν ανήκει στο μέγεθος. Ανήκει σ’ εκείνους που λατρεύουν τη λευτεριά, ανήκει σ’ αυτούς που φλογίζονται από αγάπη για την πατρίδα, σ’ αυτούς που αψηφούν το θάνατο και τους κινδύνους.

Η μοίρα του τόπου μας όπως δείχνει το παρελθόν είναι να αντιμετωπίζουμε εχθρούς, κρυφούς και φανερούς και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι στις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας να φανούμε άξιοι απόγονοι των μεγάλων προγόνων μας, της λαμπρής ιστορίας μας και του δοξασμένου παρελθόντος μας.

Ας γιορτάσουμε ενωμένοι τη γιορτή της ελευθερίας μας , μια γιορτή που αποτελεί σταθμό και ξεκίνημα στην ιστορία του έθνους. Ας αφήσουμε στην άκρη τις διχόνοιες και τα μίση, γιατί όλοι μας είμαστε απαραίτητοι για την προκοπή αυτής της χώρας.

Ας γονατίσουμε νοερά μπροστά στον τάφο των δοξασμένων ηρώων μας για να προσφέρουμε την ευγνωμοσύνη μας και την υπόσχεσή μας ότι θα είμαστε άξιοι απόγονοι και συνεχιστές των πράξεων και των θυσιών τους.
Τιμή και δόξα στους ήρωες του 40’ !!>>

Μοιραστείτε την είδηση