Πολιτικήνέαπρωτοσέλιδο Γ

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για την υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, η δίκη για την υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, λόγω της σημερινής καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.

Η δίκη θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου 2025. Στο δικαστήριο βρέθηκε η οικογένεια του που επανέλαβε δια των δικηγόρων της τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση.

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά, ενώ στη συνέχεια ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της διακοπής σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη ακροατηρίου από την πλευρά των κατηγορουμένων και τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να βγάζει έναν εξ αυτών φωτογραφία υποστηρίζοντας πως την απείλησε. Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένταση με άλλον ακροατή τον οποίο κατήγγειλε πως ξέσπασε σε γέλια όταν είπε για την οπλοχρησία των κατηγορουμένων.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr