Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Κ.Υ. Κισάμου | διευκρινίσεις Ανυφαντάκη για τη συμπεριφορά εργαζόμενων

Διευκρινίσεις σχετικά με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κισάμου, κάνει μέσα από ανακοίνωσή του, ο διευθυντής Δημήτρης Ανυφαντάκης.

Ο κ. Ανυφαντάκης αναφέρει:

«Πρόσφατα τοποθετήθηκα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως Κέντρο Υγείας προκειμένου να διατηρήσουμε την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας μας και να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών στην κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα, επεσήμανα μεμονωμένες περιπτώσεις αντι-επαγγελματισμού και ασυνέπειας που επιδεικνύονται από ορισμένους υπαλλήλους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι συμπεριφορές αυτές δεν πρέπει να γενικεύονται και προφανώς ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Το Κέντρο Υγείας Κισάμου στελεχώνεται από πολλούς αφοσιωμένους και εργατικούς επαγγελματίες, ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, που με συνέπεια και ανιδιοτέλεια υπερβαίνουν πολλές φορές τον εαυτό τους πέρα από αυτό που τυπικά χαρακτηρίζεται ως καθήκον. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δεσμευτεί να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας στους ασθενείς μας και έχουν συμβάλει καθοριστικά στις συλλογικές μας προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Από τότε που ανέλαβα τον ρόλο του Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας,  πριν από περίπου 1,5 χρόνο, έχουμε καταφέρει πολλά μαζί. Η πρόοδος που σαν ομάδα πετύχαμε, αποτυπώνεται τόσο στην ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του Κέντρου Υγείας Κισάμου, όσο και στην Έκθεση Αξιολόγησης ISO, έγγραφα τα οποία και αποτελούν την απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας.

  • Των ιατρών μας
  • Των νοσηλευτών μας
  • Και του λοιπού προσωπικού μας

Τα επιτεύγματα αυτά, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας όλων των μελών του προσωπικού μας, που ο καθένας από το πόστο, με αφοσίωση και επαγγελματισμό, συνέβαλε σημαντικά να πάμε το Κέντρο Υγείας μας ένα βήμα παραπέρα.

Καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά τα επιτεύγματα, είναι απαραίτητο να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού, συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης.

Σας ευχαριστώ θερμά».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr