Ν. Μπακογιάννη: «Ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια γιατί αλλιώς τα δισέγγονά μας δεν θα έχουν ασφαλή δρόμο» | σύσκεψη

Την αναγκαιότητα ένταξης του δρόμου «Σούδα- Αεροδρόμιο» στο ΒΟΑΚ υποστήριξαν με κοινή απόφαση προς το Υπουργείο Υποδομών, οι φορείς κατά τη διάρκεια σύσκεψης πραγματοποιήθηκε χθες, στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, παρουσία Ντόρας Μπακογιάννη, Νίκο Καλογερή και στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας.

Η κ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τόνισε ότι «Ο δρόμος αυτός είναι απολύτως απαραίτητος όχι μόνο για τα Χανιά, αλλά και για το Ρέθυμνο με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, καθώς το νέο Αεροδρόμιο Καστελίου τοποθετεί την πρόσβαση των Ρεθεμνιωτών σε αεροδρόμιο, σε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση».

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη τέθηκε στο τραπέζι και η χρήση διοδίων κατά μήκος του ΒΟΑΚ. Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επί της αρχής ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια, γιατί αν  μπούμε σε άλλη λογική τα δισέγγονά μας δε θα έχουν δρόμο για να μπορούν να πάνε με ασφάλεια από τα Χανιά στο Ηράκλειο ή τον Αγ. Νικόλαο». Ενώ, παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής πιστεύει ότι το εν λόγω έργο είναι υλοποιήσιμο.

Μοιραστείτε την είδηση