Μυλωνάκης σε μαθητές: «Γυρίστε στις αίθουσες» | επανέλαβε και τις δεσμεύσεις Διγαλάκη

Σε ρόλο πυροσβέστη και θέλοντας να ικανοποιήσει – άμεσα – κάποια από τα αιτήματα των μαθητών, μέχρις ότου εφαρμοστεί στη πράξη το συνολικό πλάνο της κυβέρνησης (δείτε εδώ) για τα Λύκεια στη Κίσαμο, ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ικανοποιήσει τα αιτήματα που αφορούν στη θέρμανση και την υγρομόνωση των κτιρίων.

Αυτά – μεταξύ άλλων – τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση της δημοτικής αρχής με τους μαθητές των Λυκείων, εν μέσω καταλήψεων στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.

Δίπλα στο δήμαρχο Κισάμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Χαχλάκης αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θοδωρής Σταθάκης, άκουσαν με προσοχή τους μαθητές και αφού τους επεσήμαναν ότι θα είναι κοντά τους ώστε να δοθούν λύσεις, τους εξήγησαν ότι φρόνιμο θα ήταν να επιστρέψουν στις αίθουσες, για να μη χάνουν άλλες διδακτικές ώρες.

«Ο υφυπουργός Β. Διγαλάκης, με τον οποίο είμαι σε διαρκή επικοινωνία, με έχει διαβεβαιώσει προσωπικά και έχει δεσμευτεί ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για το κτιριακό, τις μελέτες, την αδειοδότηση και το μηχανολογικό εξοπλισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στους μαθητές ο δήμαρχος Κισάμου, επιβεβαιώνοντας απολύτως το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, του biskotto.gr.

Πληθώρα μαθητών στο Δημαρχείο Κισάμου

Τα παιδιά εμφανίστηκαν ξανά με επιφυλάξεις και παρά τις δεσμεύσεις του κ. Μυλωνάκη, άφησαν να εννοηθεί ότι η κατάληψη στα σχολικά συγκροτήματα, θα συνεχιστεί. Τότε το λόγο πήρε ο πρώην δήμαρχος, Θοδωρής Σταθάκης, στην προσπάθειά του να εξηγήσει στους μαθητές ότι οι καταλήψεις δεν είναι η λύση:

«Οι καταλήψεις παιδιά δε λύνουν προβλήματα αυτού του είδους, γίνονται για να γίνονται, καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε το χαβαλέ σας αλλά νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψετε στο σχολείο, για να μη χάνετε τα μαθήματά σας» –

Θοδωρής Σταθάκης.
Κατάμεστη η αίθουσα συναντήσεων στο Δημαρχείο Κισάμου
Ο Γ. Μυλωνάκης μιλάει στους μαθητές
Θ. Σταθάκης – Γ. Χαχλάκης
Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 16716 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη