Απατεωνίσκος δια του τηλεφώνου | Κίσαμος

Με τον πλέον ανόητο και ερασιτεχνικό τρόπο, άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας στα ίχνη του οποίου βρίσκεται κοντά η αστυνομία, προσπάθησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα να εξαπατήσει Κισαμίτες επιχειρηματίες και μάλιστα δια του τηλεφώνου.

Ο εν λόγω κύριος τηλεφωνούσε πρωινές ώρες στα γραφεία των επιχειρηματιών προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη. Στη συνέχεια, αφού ζητούσε εμπόρευμα για ιδιωτική χρήση, ενημέρωνε ότι θα καταθέσει χρήματα στην τράπεζα, αφού προηγουμένως γνώριζε το ακριβές αντίτιμο.
Λίγο αργότερα τηλεφωνούσε ξανά, λέγοντας αυτή τη φορά στον επιχειρηματία ότι από λάθος κατέθεσε στο λογαριασμό του πολύ περισσότερα χρήματα από το αντίτιμο της αγοράς. Έτσι, του ζητούσε να του τα επιστρέψει (τη διαφορά) αφού χρησιμοποιούσε στις περισσότερες περιπτώσεις το όνομα γνωστού – υπεράνω πάσης υποψίας – γιατρού της περιοχής.

Βεβαίως, οι επιχειρηματίες κατάλαβαν γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ο νέος εμπορικός σύλλογος Κισάμου. Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες του biskotto.gr η σύλληψη του φιλόδοξου απατεώνα είναι ζήτημα ωρών.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1262 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης