Χανιά | τρίωρη στάση εργασίας των λογιστών την Τρίτη – στήριξη στις επιχειρήσεις

Με τρίωρη στάση εργασίας συμμετέχουν οι Λογιστές των Χανίων, στις κινητοποιήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αλλά και της εστίασης, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 12:00, εκφράζοντας έτσι την στήριξή τους σε όλες τις πολλαπλά βαλλόμενες επιχειρήσεις του τόπου, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

«Ζητάμε η υγειονομική προστασία να τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα αλλά να υποστηριχθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι με μετατροπή των επιχειρήσεων σε ελεγκτικούς μηχανισμούς. Η ενισχυτική παρουσία του Κράτους πρέπει να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των νοσοκομείων των θέσεων και του εξοπλισμού νοσηλείας, στην αύξηση των αιθουσών εκπαίδευσης και των θέσεων των εκπαιδευτών, στην χρήση περισσοτέρων  μέσων μαζικής μεταφοράς,  σε σοβαρή καμπάνια της ανάγκης εμβολιασμού και όχι ενημέρωση των πολιτών από αυτοδιοριζόμενους καθοδηγητές.

Άμεσος επαναπροσδιορισμός του σχεδιασμού των μέτρων ενάντια στην πανδημία προστατεύοντας το επιχειρήν, αυτό δηλαδή που δίνει ψωμί στις οικογένειες των πολιτών» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Μοιραστείτε την είδηση