νέαΟικογένεια

Γιώργος Κοντάκης | ο νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το πρυτανικό σχήμα του Γιώργου Κοντάκη ήταν εκείνο που αναδείχθηκε στη χθεσινή ηλεκτρονική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με συμμετοχή ρεκόρ σε ποσοστό 97,1%.

Ο κ. Κοντάκης έλαβε συνολικά 269 ψήφους ενώ 156 ψήφους έλαβε το σχήμα του Παναγιώτη Τσακαλίδη και υπήρξαν και οκτώ λευκά.

Αξίζει να σημειωθεί πως απο τους συνολικά 446 εκλέκτορες στην ηλεκτρονική ψηφοφορία συμμετείχαν οι 433 γεγονός που καθιστά το ποσοστό συμμετοχής ώς ένα απο τα υψηλότερα μέχρι σήμερα.

Ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, Γιώργος Κοντάκης και το πρυτανικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Γιώργος Κοσιώρης, ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Δημήτρης Μυλωνάκης, ο Καθηγητής «Βιολογίας-Φυσιολογίας Θαλάσσιων Οργανισμών» στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλης Παυλίδης και ο Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας και νυν Αντιπρύτανης προσωπικού και φοιτητικής μέριμνας Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα οριστούν οι νέες αρμοδιότητες σύμφωνα με την απόφαση του Πρύτανη.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr