Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Β

ΠΕΔ Κρήτης | αλληλεγγύη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τις πληγείσες περιοχές

Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκεται ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, καθώς και με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Αθανάσιο Νασιακόπουλο, αλλά και με Αυτοδιοικητικά Στελέχη της περιοχής, για να εκφράσει και έμπρακτα την στήριξη της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών της Κρήτης προς τους πολίτες των πληγέντων περιοχών.

Εκείνο που κρίνεται απαραίτητο αυτή τη στιγμή είναι μηχανήματα έργου, και ιδιαίτερα μηχανήματα άντλησης υδάτων και πιεστικά καθαρισμού.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης τονίζει ότι θα υπάρχει διαρκή επικοινωνία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την ΚΕΔΕ, ούτως ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και με άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα αλληλεγγύης.

Εκείνο που διαπιστώνεται είναι ότι τα κλινοσκεπάσματα, όπως κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, στρώματα είναι σε πρώτη φάση αναγκαία. 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ευχαρίστησαν  μέσω του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης την Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της Κρήτης για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ανάλογα με τις εξελίξεις για το ποια είδη χρειάζονται στοχευόμενα για βοήθεια.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr