Εκλογές 2023νέαπρωτοσέλιδο Α

Γιώργος Μυλωνάκης: «Γιατί διεκδικούμε την εντολή των δημοτών για νέα θητεία»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την στήριξη των πολιτών της Κισάμου, καθώς και τους λόγους που την διεκδικεί, εξέδωσε ο συνδυασμός «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μυλωνάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Ως συνδυασμός «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, διεκδικούμε ανανέωση στην αυτοδιοικητική μας θητεία.

Διοικήσαμε μια τετραετία, με πρωτοφανείς δυσκολίες, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, όμως καταφέραμε με σχέδιο και επιμονή, να ενεργοποιήσουμε όλους τους μεγάλους στόχους της για τον τόπο μας.

Κάναμε αποφασιστικά βήματα για την προστασία του Ελαφονησίου, του Μπάλου και των Φαλασάρνων, δρομολογήσαμε την υλοποίηση όλων των μεγάλων και σημαντικών έργων του τόπου μας, εξασφαλίσαμε συνεργασίες σε κορυφαίο επίπεδο, βάλαμε την Κίσαμο στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης.

Θέλουμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτόν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και ζητούμε την ψήφο και την εντολή των δημοτών της Κισάμου:

  • Για να ολοκληρωθούν οι θεσμικές αποφάσεις και να μην αφήσουμε τα διαμάντια του τόπου μας, τις προστατευμένες περιοχές μας να πέσουν στα χέρια των λίγων που βρίσκονται – κρυφά ή φανερά – πίσω από αντίπαλους συνδυασμούς.
  • Για μην μπουν εμπόδια στα δρομολογημένα μεγάλα και μικρότερα έργα και στόχους του δήμου μας, από τους υποψήφιους που ξεκάθαρα τα αμφισβητούν, τα υποβαθμίζουν και προκλητικά δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους.

Συχνά μάλιστα τα υπονομεύουν, ακόμη και όταν τα εξαγγέλλουν δημόσια όλοι οι καθ΄ ύλην θεσμικοί αρμόδιοι.

Η μεγάλη μας δύναμη είναι η κοινωνία των πολιτών της Κισάμου, η οποία βλέπει και αντιλαμβάνεται πως αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, γιατί κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον και η πορεία του δήμου για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η στήριξη αυτή του κόσμου, μεταφράζεται σε ένα μεγάλο κύμα υποψηφίων, με πολλές δεκάδες πρωτοεμφανιζόμενους, οι οποίοι στελεχώνουν τον συνδυασμό μας, προερχόμενοι από κάθε γωνιά του δήμου μας, από κάθε πολιτική καταγωγή και από όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα.

Μετά την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», έχουμε την τιμή, να ζητούμε ξανά την ψήφο των δημοτών μας και ευχόμαστε να έχουμε έναν προεκλογικό αγώνα με αντιπαράθεση θέσεων, χωρίς εντάσεις, τις οποίες άλλωστε εμείς ουδέποτε επιδιώξαμε και στις οποίες δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr