Εκλογές 2023νέαπρωτοσέλιδο Β

Γ. Πατεράκης: «με δύναμη και αφοσίωση αναλαμβάνω την πρόκληση να βοηθήσω στην ανάπτυξη μίας δυναμικής και ισότιμης περιφέρειας»

Αγαπητοί/ες συμπολίτες/ισσες,

Με τόλμη, αποφασιστικότητα και συναίσθηση ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές για την περιφερειακή ενότητα των Χανίων, με το συνδυασμό «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ» και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αναπτύσσω με επιτυχία μία από τις δυναμικότερες οικογενειακές επιχειρήσεις των Χανίων, ενώ οι συνάδελφοι μου με εμπιστευτήκαν να τους εκπροσωπώ και στη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ε.Β.Ε.Χ.). Έχοντας διατελέσει στο παρελθόν χρέη Αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Ακρωτηρίου, με βοήθησαν να εξελίξω τις γνώσεις και τις ικανότητες μου στον αυτοδιοικητικό τομέα σε πολύ σημαντικούς τομείς.

Με δύναμη και αφοσίωση αναλαμβάνω την πρόκληση να βοηθήσω στην ανάπτυξη μίας δυναμικής και ισότιμης περιφέρειας για όλους.

Με έμφαση στην καινοτομία και την ανεξάρτητη σκέψη σκοπεύω να εξελίξω τα Χανιά μας δίνοντας νέες εναλλακτικές κατευθύνσεις. Με μία δόση διαφορετικότητας και ένα πνεύμα συνεργασίας, θα εργαστώ για μια περιφέρεια που θα ακούει τους πολίτες της και θα ενθαρρύνει την καινοτομία.

Σας καλώ, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μας, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ολοκληρωμένο περιφερειακό μας σχέδιο τόσο για τα Χανιά όσο και για ολόκληρο το νησί μας!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Πατεράκης

Πορεία ευθύνης

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr