Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Τριήμερο Πάσχα με καλό καιρό

Μ. Τρίτη: αναμένεται γενικά καλός καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες τις υψηλές και μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές έως και νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση στα 3 – 4 μποφόρ. Οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας το μεσημέρι θα κυμανθούν γύρω από τους 20⁰C.

Μ. Τετάρτη: αναμένονται και πάλι πολύ καλές καιρικές συνθήκες με τη διατήρηση όμως των υψηλών νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις στα 3 – 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα με την ελάχιστη να κυμαίνεται γύρω από τους 13⁰C, ενώ οι μέγιστες θα ξεπεράσουν τους 23⁰C.

Μ. Πέμπτη: καλός καιρός με πρόσκαιρα υψηλές νεφώσεις αλλά και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι επανέρχονται και πάλι από βορειοανατολικές διευθύνσεις, με εξαίρεση την Ανατολική Κρήτη όπου θα διατηρηθούν τις πρωινές ώρες οι νότιοι άνεμοι, με την έντασή τους να κυμαίνεται γενικά στα 3 – 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο με τη μέγιστη τιμή της να ξεπερνάει και τους 26⁰C.

Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα Πάσχα: καλός καιρός, οι άνεμοι θα διατηρηθούν γενικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις με την έντασή τους να κορυφώνεται στα 3 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο
και θα κυμαίνεται από 15-21⁰C.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr