Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ ο Σημανδηράκης

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισκέφθηκε τον χώρο του εργοστασίου της  ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα Χανίων, την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων της επιχείρησης.

Τον κ. Σημανδηράκη συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλόγλου Τάσος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχαηλάκης Στέλιος.

Ο Δήμαρχος Χανίων, σε συναντήσεις που είχε με τον Διευθυντή Κλάδου ΑΗΣ Χανίων, Γιάννη Κοκκινάκη, τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΔΕΗ, Κώστα Ηλιάκη και προσωπικό της επιχείρησης, ενημερώθηκε για την πορεία λειτουργίας και υλοποίησης των έργων σε σχέση με τη μικρή διασύνδεση που είναι σε εξέλιξη καθώς και την προετοιμασία της επιχείρησης κατά τους θερινούς μήνες.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη στελέχωσης της ΔΕΗ, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν οι όποιες ανάγκες της επιχείρησης, ενώ υπογράμμισε ότι: «Συζητήσαμε και άλλα θέματα συνεργασίας που πιστοποιούν την καλή σχέση της ΔΕΗ με την τοπική κοινωνία, με αναφορά σε ανταποδοτικές δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα που έχει πραγματοποιήσει η ΔΕΗ στο παρελθόν και της προσδίδουν ένα θετικό πρόσημο».

Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, αναφέρθηκε και στις διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου στην πλατεία της Σούδας τονίζοντας ότι: «Καταλήξαμε οριστικά σε λύση με τον ΔΕΔΔΗΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το έργο προχωράει και σύντομα θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία».

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή