Πεζοπορία στο δυτικό άκρο της Επαρχίας Κισάμου και συγκεκριμένα στην διαδρομή Φαλάσαρνα – Μπάλος Γραμβούσας – Αγία Ειρήνη – Καλυβιανή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου από τον Ορειβατικό Σύλλογος Χανίων.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 29/03. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Μάριος Παπαδάκης και Άννα Πατσιούρα. 

Η πεζοπορία στην όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή θα γίνει σε κακοτράχαλο μονοπάτι, το οποίο έχει λίγα απότομα σημεία. Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε τμήμα της δυτικής πλευράς του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, θα περάσουν από την πανέμορφη παραλία στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και θα καταλήξουν στο γραφικό χωριό της Καλυβιανής.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, σκούφο ή καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Μοιραστείτε την είδηση