Μ. Λεμπιδάκης – Δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ν. Σκαλιδάκη

Προχώρησε, όπως αρχικά είχε δεσμευτεί, στην δωρεά χρημάτων, προς τα παιδιά του Κισαμίτη αστυνομικού που έφυγε αιφνίδια πριν 40 ημέρες, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Στις 26 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων και αφού ενημερώθηκε για τον πρόωρο θάνατο του αστυνομικού, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά, ο Κύριος Λεμπιδάκης ,έδωσε υπόσχεση να στηρίξει τα δύο αυτά παιδιά, ένα εξ αυτών, ανήλικο.

Πέραν της υπόσχεσης για δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών με δικαιούχους τα ορφανά παιδιά, απέστειλε ανοιχτή πρόσκληση στον γιο του αστυνομικού, δίνοντάς του θέση εργασίας, στις επιχειρήσεις του.

Ο 23χρονος γιος του άτυχου αστυνομικού με συνοδεία τον θείο του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και τον Νίκο Ξανθουδάκη – πρόεδρο της ΕΑΣΥ Χανίων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων που χρειαζόταν ο Κ. Λεμπιδάκης για να υλοποιηθεί η υπόσχεσή του.

Για μία ακόμη φορά, ο Κύριος Λεμπιδάκης αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του προς τον συνάνθρωπο αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς την ΕΛ.ΑΣ, μετά την επιτυχή απελευθέρωσή του.

Μοιραστείτε την είδηση