Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Λαμπρές εκδηλώσεις παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίσαμο | 28 Οκτωβρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την ύψιστη τιμή της παρουσίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου στην Κίσαμο.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στην Πλατεία Τζανακάκη όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, βουλευτές, φορείς και πλήθος κόσμου.

Παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση υπό τον Μητροπολίτη Κισάμου κ.κ Αμφιλόχιο και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αμέσως μετά παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητικών τμημάτων και των στρατευμένων στην κατάμεστη από κόσμο οδό Σκαλίδη, το παραδοσιακό «Τσαρσί» του Καστελιού.

Μέσα σε πολύ ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την υψηλή παρουσία, ο κ. Μητσοτάκης χειροκρότησε πολλές φορές τη μαθητιώσα νεολαία, τους αθλητικούς συλλόγους και βεβαίως με ιδιαίτερη θέρμη το Ε.Ε.Ε.Κ (Ειδικό Σχολείο Κισάμου).

Ενθουσιώδεις επευφημίες από το κοινό κατά την παρέλαση των διμοιριών του Στρατού.

Αμέσως μετά μετ’ εμποδίων και ανάμεσα σε δεκάδες χαιρετισμούς με πολίτες ο κ. Μητσοτάκης, δέχθηκε το κέρασμα του δημάρχου Κισάμου, Γιώργου Μυλωνάκη σε κεντρικό καφέ της πόλης.
«Χαρά στην υπομονή σας κύριε Πρόεδρε να μας τιμήσετε στεκόμενος τόση ώρα στον ήλιο», του είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κρήτης και ο πρωθυπουργός αμέσως απάντησε χαριτολογώντας: «Η αλήθεια είναι ότι μαύρισα λίγο, ήταν όλα πολύ ωραία σας ευχαριστώ πολύ»

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr