Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Επίσκεψη Βούλας Πατουλίδου στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου επισκέφτηκε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητές τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυνατότητες ανάπτυξής τους, ενώ αναφέρθηκαν επίσης τα αθλητικά κατορθώματα της κας Πατουλίδου και η ανάγκη γενικότερης προαγωγής του αθλητισμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ώστε να αποτελέσει βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας.

Η κα Πατουλίδου βρίσκεται στα Χανιά ως επίσημη προσκεκλημένη του Παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, όπου θα τιμηθεί η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης για την παραδειγματική προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καλογερής συνεχάρη την κα Πατουλίδου για τις δράσεις της που στοχεύουν στην εξάπλωση του εθελοντισμού με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή