Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Γ

Σαρώνει την Ελλάδα ο «Λέανδρος» | χιονίζει και στη Θεσσαλονίκη (video+photos)

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» σαρώνει ήδη τις βόρειες περιοχές της χώρας μας, ρίχνοντας χιόνι στην Θεσσαλονίκη και στην Δυτική Μακεδονία.

Πυκνή είναι η χιονόπτωση στη Φλώρινα και στα ορεινά των νομών Κοζάνης και Καστοριάς. Τα σχολεία στη Φλωρίνα θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου.

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης, η κακοκαιρία «Λέανδρος» έκανε την εμφάνισή της και στην Κοζάνη, αφού νιφάδες χιονιού έπεσαν ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Πρώτες νιφάδες χιονιού στο Κιλκίς, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, στις 8:30 το βράδυ.

Στα «άσπρα» ντύθηκαν περιοχές της Θεσσαλονίκης από το βράδυ της Πέμπτης από την επέλαση του «Λέανδρου», με τους δήμους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Στον δήμο Λαγκαδά ήδη το «στρώνει» ενώ και στο Πανόραμα αλλά και στο Φίλυρο πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού. Στις περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης ρίχνει χιονόνερο, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης έχει φτάσει στους 3 βαθμούς.

Στα λευκά έχει ντυθεί η πόλη της Φλώρινας, με την έντονη χιονόπτωση να κρατά μέχρι και αυτήν την ώρα.

Η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου και ήδη στους δρόμους έκαναν την εμφάνισή τους τα συνεργεία αποχιονισμού του δήμου Φλώρινας.

Δείτε φωτογραφίες από το neaflorina.gr

neaflorina
neoflorina2

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr