νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Β

Βολουδάκης για κλειστό κολυμβητήριο: «να συναινέσει το Πολυτεχνείο για να ολοκληρωθεί το έργο»

Την άποψή του, σχετικά με το αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για παραχώρηση του κλειστού κολυμβητηρίου Χανίων, αλλά και την εκτίμηση ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης, πρέπει να συναινέσει ώστε να υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο, εκφράζει με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Χανίων, Μανούσος Βολουδάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βολουδάκης αναφέρει:

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε σήμερα μια πολύ σωστή κίνηση για τα Χανιά: Ζήτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης να παραχωρήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το κλειστό κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου, ώστε να ανακαινιστεί και λειτουργήσει με ευθύνη της.

Κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού στα Χανιά πριν έξι μήνες, απαντώντας στις θέσεις του Πρύτανη κ. Διαμαντόπουλου περί ΣΔΙΤ, είχα τονίσει την ανάγκη η Πολιτεία να έχει λόγο στο κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου δεδομένου ότι το αρχικό έργο χρηματοδοτήθηκε από δημόσιους πόρους και πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.

Πιστεύω το Πολυτεχνείο πρέπει να συναινέσει, καθώς δε φαίνεται ως τώρα να είναι σε θέση να υλοποιήσει το έργο. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από την άλλη, θα βρεθεί να έχει στη διάθεσή της σημαντικούς πρόσθετους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Θα μπορέσει έτσι να ανακατασκευάσει το έργο και να το παραδώσει στην τοπική κοινωνία, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr