νέαπρωτοσέλιδο Γ

Αμβρόσιος για κορωνοϊό | «Σκοτεινή δύναμη – το εμβόλιο θα έχει τσιπάκι με τον αριθμό 666»

Τη δική του αιχμηρή τοποθέτηση, κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Αναλυτικότερα, γράφει:

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ;
Όχι βέβαια!

Ο κορωνοϊός υπάρχει αλλά είναι το τέχνασμα των σκοτεινών δυνάμεων:

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! 

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:

Το πρόβλημα του Κορωνοϊού κάθε μέρα γίνεται όλο και πιό σοβαρό! Βεβαίως ο Κορωνοϊός ή Κορονοϊός ή και Κοροναϊός υπάρχει! Δεν είναι προϊόν φαντασίας! Υπάρχει, αλλά βεβαίως είναι κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων! Το  έχουμε γράψει πολλές φορές! Απόδειξη, ότι είναι «κατασκεύασμα» αποτελεί το γεγονός, ότι ο συγγραφεύς Dean Koontz κατά το έτος 1981  δημοσίευσε τό βιβλίο του «The Eyes of Darkness», όπου περιέχονται και τα εξής σημαντικά: 
«Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαθοθεί εις ολόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν  εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται  σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!!! 
Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ύπαρξη ή  όχι του ιού, αλλά το γεγονός, ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως χρησιμοποιούν τον Κορωνοϊό, με σκοπό να εμφυτεύσουν στις καρδιές μας ένα αίσθημα πανικού!  Να κυριαρχήσει ο φόβος! Να τρομοκρατηθεί η Κοινωνία, ώστε αργότερα να σπεύσει για να λάβει το ΕΜΒΟΛΙΟ, που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.τον αριθμό του Αντιχρίστου!
Εκτελεστικά όργανα στο Πρόγραμμα αυτό, δυστυχώς, είναι οι κατά τόπους Κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούουν τυφλά στις εντολές των παραγόντων των σκοτεινών Δυνάμεων! 
Έτσι, λοιπόν, οι σχετικές Κυβερνητικές  Ανακοινώσεις ως προς τον αριθμό των θυμάτων καθημερινώς  ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑ- ΤΙΚΟΤΗΤΑ! Τα θύματα δεν είναι τόσο πολλά! Ομιλούν για «κρούσματα» και όχι για «θύματα»!  

Κρούσματα είναι οι άνθρωποι, που θα νοιώσουν κάποια ενόχληση, π.χ. από τον ιό της γρίππης, αλλά θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφυλάξεως, και τελικά ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ! Δηλ. αναδεικνύονται ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ!

Θύματα, αντιθέτως, είναι όσοι τελικά θα κρεββατωθούν,  δηλ. θα νικηθούν από το μικρόβιο! 
Οι Κυβερνητικές Ανακοινώσεις, λοιπόν, σκοπίμως εξαπατούν τον κόσμο, καθ’ όσον ομιλούν συνεχώς περί «κρουσμάτων»  και όχι περί «θυμάτων»!  
Έπειτα χαρακτηρίιζουν τον Κορωνοϊό ώς «πανδημίαν», ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται περί επιδημίας! Σε λίγο, δηλ. κατά τη διάρκεια του χειμώνος, θα έχουμε για μια ακόμη φορά την «επιδημία» της γρίππης και όχι την «πανδημία» της γρίππης! Έλληνες, ξυπνάτε! Και ο Κορωνοϊός είναια μια ακόμη αρρώστεια, μια επιδημία! Ας μη μας εξαπατούν!  Καθημερινώς πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί, οι οποίοι πεθαίνουν π.χ από Καρκίνο, παρά από τον Κορωνοϊό!  
Θα το επαναλάβουμε: Οι  Κυβερνώντες, καθώς επίσης και όλα  τα τυφλά όργανά τους ΜΜΕ κλπ., στην καθημερινή ειδησεογραφία αλλοιώνουν τα στοιχεία και παρουσιάζουν μια πλασματική, μια ψεύτικη εικόνα, διότι οφείλουν να υπακούσουν τυφλά στα ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, δηλ. στα Όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως!

Ας έλθουμε τώρα ειδικότερα στο θέρμα της μάσκας. Πολύς λόγος γίνεται πλέον για την χρήση της μάσκας! Αλλά τα Μ.Μ.Ε., τα εξαγορασμένα και με το δωράκι συνολικού ύψους 20.000.000 €, δεν μας είπαν κάτι για την άτυχη εκείνη γυναίκα, η οποία καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό  της, φορώντας τη μάσκα, παρέδωσε το πνεύμα της ενώ ήταν στο τιμόνι! Έχασε, λοιπόν, τη ζωή της αυτή και το παιδάκι της, καθώς το αυτοκίνητό της έμεινε ακυβέρνητο! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ, λοιπόν, ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ! Τι άραγε να είχε συμβεί; Φορώντας την μάσκα, εφαρμόζοντας δηλ. τις  εντολές της Κυβερνήσεως, μειώθηκε το οξυγόνο στον οργανισμό της και έτσι έπαθε ανακοπή της καρδιάς της ενώ οδηγούσε!

Ακούσατε μήπως από τα Μ.Μ.Ε. κανένα σχόλιο για τον άδικο χαμό αυτής της γυναίκας; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ! Γιατί άραγε;

Διότι τα ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛ’ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, οι οποίοι σκοπόν έχουν ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ θα έλεγα, στις καρδιές των Ελλήνων! Ετσι, λοιπόν, για τον θάνατο της άτυχης εκείνης γυναίκας-οδηγού δεν είδαμε καμμιά επίσημη ανακοίνωση και κανένα σχόλιο!

Κατά τα άλλα στη Χώρα μας έχουμε ……Προεδρευομένη Δημοκρατία!

Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την Απόφαση του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος παραπέμπει στον Εισαγγελέα κάθε πρόσωπο, το οποίο τολμά να εναντιωθεί στη χρήση της μάσκας! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Στον Έλληνα πολίτη απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση της γνώμης του!

Καί όμως το Σύνταγμα στο άρθρο 14 παράγρ. 1 ορίζει: «Έκαστος δύναται να εκφράζη και να διαδίδη προφορικώς, εγγράφως και διά του τύπου τους στοχασμούς του…..»

‘Ολα αυτά, λοιπόν, τα παράδοξα, τα παράνομα, συγχρόνως δε και αντισυνταγματικά, συμβαίνουν στις ημέρες μας!».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr