8η η Ελλάδα σε φθηνά ταξιδιωτικά πακέτα
Έκπτωση έως 59% αναμένεται να δοθεί φέτος στα ταξιδιωτικά πακέτα 10 προορισμών, σύμφωνα την βρετανική μηχανή αναζήτησης ταξιδιών Holiday Hypermarket.
Κατά 15% έχουν μειωθεί οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων, στις αναζητήσεις παραθεριστών από 1η Απριλίου μέχρι και 19 Μαΐου.
8η στη λίστα βρισκεται η Ελλάδα με τις τιμές να κινούνται πτωτικά, έως και 21% χαμηλότερα, ενώ ακολουθεί η Κύπρος με εκπτώσεις έως και 19%.
Τα οικονομικότερα πακέτα ταξιδιών να προσφέρονται στο Μαυροβούνιο (-59%), την Τυνησία (-43%) και τη Βουλγαρία (-34%).
Ακουλουθεί η Ισπανία και οι Βαλεαρίδες με εκπτώσεις έως και 29%, στην 5η θέση η Αίγυπτος με -26%, η Κροατία με εκπτώσεις της τάξης του 23% και η Πορτογαλία με τιμές χαμηλότερες κατά 22%.
Τη δέκατη θέση κατέλαβε η Τουρκία με εκπτώσεις γύρω στο 17%.