Επιστήμεςνέαπρωτοσέλιδο Β

«Βραδιά του Ερευνητή 2020» | video, παρουσιάσεις, chat lab

Στη διοργάνωση της «Βραδιάς του Ερευνητή 2020», θα συμμετάσχουν το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.), ως εταίροι της μοναδικής Ελληνικής κοινοπραξίας που επιλέχθηκε φέτος.

Η Βραδιά, φέτος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 27/11 μέσα από το κανάλι της εκδήλωσης στο YouTube/rengreece και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε συγκεντρωμένη την έρευνα που πραγματοποιείται σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της χώρας και της Ευρώπης.

Μέχρι την Βραδιά, ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετετα δεκάδες βίντεο, μέσα από τα οποία ελπίζουμε φαίνεται η σημασία της έρευνας στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε στη δράση «Chat lab», μέσω της οποίας γνωρίζετε τους ερευνητές, συζητάτε μαζί τους και μπορείτε να τους θέσετε τα ερωτήματά σας γύρω από την έρευνά τους.

Φέτος, οι Ερευνητές του ΙΤΕ και του ΕΛΜΕΠΑ θα επικοινωνούν με το κοινό όλη την εβδομάδα, από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με την παρουσία τους σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, μέσω YouTube, με video, άρθρα, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τα εργαστήρια, για να μας μεταφέρουν στον συναρπαστικό κόσμο του Ερευνητή!

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Βραδιάς του Ερευνητή https://researchersnight.gr συντονιστείτε στο κανάλι https://www.youtube.com/user/rengreece και αναζητήστε τις δράσεις μας στα social media του ΙΤΕ, του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, και του ΕΛΜΕΠΑ.

Δείτε εδώ τους ερευνητές και το πρόγραμμά τους.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr