Χόρευε στη βροχή | 6-1 τον Τάλω ο Κισαμικός

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση ο Κισσαμικός από το πρώτο ημίχρονο και παρά τη βροχή βρέθηκε να προηγείται με σκορ 4-0. Τρία γκολ πέτυχε ο Αντώνης Πλευράκης, όλα με σουτ (8’, 17’, 22’) και ένα ο Γιώργος Μπέκας (31’) με πλάγιο βολέ έξω απ’ την περιοχή. Ο Πλευράκης μάλιστα θα μπορούσε να κλείσει το ημίχρονο με «καρέ» αν ο επόπτης δεν του ακύρωνε κανονικό γκολ στο 38’.

Ο «μπόμπερ» του Κισαμικού, Αντώνης Πλευράκης
Γιώργος Μπέκας – σκόρερ του 4-0

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Ο τυπικά φιλοξενούμενος Κισαμικός χαλάρωσε αδικαιολόγητα, οι παίκτες του Τάλω μπήκαν στην περιοχή κι έχασαν 2-3 κλασικές για το γκολ της τιμής. Αυτό ήρθε στο 68’ με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Λ. Ντερβίσι (4-1).

Οι φωνές του Πελέκη αφύπνισαν τους παίκτες και 3 λεπτά αργότερα (71’) ο Γιάννης Πλευράκης πέτυχε σε κενή εστία το 5-1. Ο ίδιος είχε και δοκάρι σε πολύ ωραία προσπάθεια και συνδυασμό με τον Σόφο Καρλάκη στο 78’.

Γιάννης Πλευράκης

Το «κερασάκι» το έβαλαν δυο εκ των αλλαγών του Πελέκη, ο Κωστής Παπαδάκης με τον Γιώργο Ψωματάκη στο 88’. Ο πρώτος απέφυγε δυο αντιπάλους από αριστερά κι έδωσε έτοιμο γκολ στον δεύτερο που δεν αστόχησε από κοντά (6-1).

Εκείνη τη στιγμή μάλιστα έγινε αισθητός και ο απογευματινός σεισμός (4,4R κοντά στα Σφακιά) με αποτέλεσμα αρκετά πειράγματα μεταξύ των παρευρισκομένων στην εξέδρα.

Γ. Ψωματάκης – Κ. Παπαδάκης
Κ. Παπαδακης, Γ. Ψωματάκης και Σ. Καρλάκης αγωνίστηκαν ως αλλαγές
Μοιραστείτε την είδηση