Αντ. Ντεντάκης: Την ντρίμπλα της ζωής του «έφαγε» ο μικρός

Το ποδοσφαιρικό αστεράκι μας πέρασε στην απέναντι «όχθη», αυτή των επισήμως δεσμευμένων καθώς με όλους τους τύπους και τις παραδόσεις αρραβωνιάστηκε χτες την καλή του Ειρήνη Ψαράκη στα Φαλάσαρνα στην Κίσαμο.

Οι μελλόνυμφοι είναι μαζί από το γυμνάσιο.

«Είμαστε κάπου 11 χρόνια μαζί, άργησε κιόλας», λέει η ίδια με δάκρυα από χαρά.

Στο γλέντι οι φίλοι των δυο οικογενειών, ποδοσφαιριστές-συμπαίκτες του Αντώνη και φίλοι των γονιών τους, όλοι συγκινημένοι ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Εκεί και ο «κολλητός» του Ντεντάκη, ο Βασίλης Μάντζης που δηλώνει μισός Κισαμίτης καθώς πέρασε για δυο χρόνια απ τα μέρη μας φορώντας το δελφίνι στο στήθος. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντώνη, είναι σπουδαίο παιδί, του αξίζουν τα καλύτερα», είπε ο μπόμπερ του ΝΠΣ Βολος.

Οι δυο τους μέλη της ομάδας της Μαγνησίας θα αγωνίζονται – εκτός απροόπτου – από τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ηλιόπουλος, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, ταξίδεψαν μαζί με τον Βασίλη Μάντζη για να τιμήσουν τον συμπαίκτη τους και να έχουν και λίγες μέρες αναψυχής στα Φαλάσαρνα.

Στην ίδια παρέα και πρώην συμπαίκτες του Ντεντάκη, φίλοι και συμμαθητές.

Οι γονείς, έλαμπαν κι αυτοί όπως και οι συνοδοί των παιδιών που αντάλλαξαν ευχές αιώνιας πίστης.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ένα βίντεο με προβλέψεις από όλους τους ποδοσφαιριστές για τον τελικό Champions League μεταξύ Τόττεναμ και Λίβερπουλ (θα μεταδοθεί απόγευμα Κυριακής).

Β. Ντεντάκης – Κ. Ηλιόπουλος
Οι γονείς του Αντώνη
Κομπογεννητάκης – Μπαγλατζής
Στ. Δημόπουλος με τη συνοδό του
Αλ. Γκαλίτσιος με τη συνοδό του
Με Β. Μάντζη – Θ. Τσικουδάκη
Τιερί Ανρί – Εμίλιο Μπουντραγκένιο
Μοιραστείτε την είδηση