Γεράκι καταρρίπτει drone «παπαράτσι» στη βάπτιση της εγγονής της Γιάννας | τι ζούμε ρε φίλε !

φώτο: iefimerida.gr

Η «ανάλατη» χλιδάτη ζωή του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, συνεχίστηκε με την βάπτιση της δεύτερης εγγονής τους, βράδυ Σαββάτου, κόρης του γιου τους Παναγιώτη και της συζύγου του Έλλης Παπαδιαμάντη. Η εκδήλωση όπως αναμενόταν έγινε σε πολύ στενό κύκλο, βεβαίως στο «φρούριο» της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό και εξυπακούεται πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Η εν λόγω ολόλαμπρη βραδιά πήρε ιδιαίτερο χρώμα όχι τόσο γιατί βαφτίστηκε το παιδί, αλλά επειδή κάποιοι προσπάθησαν να υποκλέψουν εικόνες από την εκδήλωση, χωρίς να λογαριάζουν τον ξενοδόχο που εν προκειμένω ήταν η «Ζήνα».

Και αν στην εποχή της πλήρους ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών Γιάννα και Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν έχουν στην διάθεση των υπηρεσιών τους την «Ζήνα» τότε καμία βάπτιση δεν έχει γούστο και ενδιαφέρον.

Η «Ζήνα» λοιπόν είναι μέλος της ομάδας του ειδικού εκπαιδευτή άγριων πτηνών, αστυνομικού, Σταύρου Αθανασίου και τέθηκε στην υπηρεσία της οικογένειας Αγγελοπούλου το βράδυ της βάπτισης ακριβώς για το ενδεχόμενο που θα χρειαστεί να καταρρίψει κάποιο drone που θα επιχειρήσει να καταγράψει εικόνες από την εκδήλωση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκπαιδευτής της «τα γεράκια είναι ούτως ή άλλως τα πλέον άρτια – από άποψη μηχανικής – πλάσματα στον πλανήτη αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πολλά από τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F 16 έχουν σχεδιαστεί κατ’ εικόνα και ομοίωση του σκελετού ενός γερακιού».

video: iefimerida.gr

Μη ρωτήσετε τι όνομα έλαβε η νεοφώτιστη. Δεν ασχολείται κανείς με αυτό. Η όλη ουσία και το «χρώμα» της βάπτισης για την οικογένεια Αγγελόπουλου περιορίζεται στον αέρα και την δράση που αναπτύχθηκε εκεί.

Είναι κάτι ανάμεσα σε φαιδρό, εντυπωσιακό, θλιβερό και φοβιστικό όλο αυτό σαν γεγονός, εάν σκεφτεί κανείς ότι ζούμε στην εποχή όπου ένα πτηνό καταρρίπτει μία μηχανή καταγραφής εικόνων αφού έχει λάβει προηγουμένως ειδική εκπαίδευση για να εξυπηρετήσει – ξανά – τα συμφέροντα του πλούτου και των ισχυρών

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1269 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης