Πλημμύρισε σπίτι ηλικιωμένων στα Φαλάσαρνα | βγήκαν απ’ τα παράθυρα να σωθούν (video)

Η εικόνα του ηλικιωμένου ζευγαριού να περιμένει με υπομονή κάτω από συνεχόμενη βροχή το όχημα της πυροσβεστικής ήταν σοκαριστική. «Καταστραφήκαμε, τελειώσαμε», ψέλλισαν μέσα στο κρύο ώρα 05:20 το ξημέρωμα.

Τα ορμητικά νερά είχαν πνίξει το μικρό σπίτι τους φτάνοντας σχεδόν και τα 2 μέτρα και όπως θα ακούσετε να λένε χρειάστηκε να πηδήξουν από τα παράθυρα για να μην παρασυρθούν από την μανία της φύσης.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Άφησαν πίσω τους τα ζωντανά και το σκυλί και θυμούνται ότι αντίστοιχη εμπειρία έζησαν ξανά πέρυσι την Πρωτοχρονιά (2019) όταν με παρόμοια νεροποντή είχε πάλι πλημμυρίσει.

Ο αντιδήμαρχος Κισάμου Σπύρος Μαυροδημητράκης, διαβεβαίωσε το ζευγάρι ότι θα έχουν οτιδήποτε χρειαστούν μέχρις ότου μπορούν να επιστρέψουν στην εστία τους. Η πυροσβεστική ανέλαβε το δύσκολο έργο της απάντλησης των υδάτων και με το πρώτο φως της ημέρας θα μπορεί και να εκτιμηθεί το μέγεθος της καταστροφής. Λίγο αργότερα εξάλλου τα ορμητικά νερά παρέσυραν και ένα Ι.Χ. στο χωριό, χωρίς ευτυχώς ο νεαρός οδηγός του να πάθει το παραμικρό.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1541 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης