Τουρισμόςνέαπρωτοσέλιδο Β

TUI UK | νέο πακέτο για την Κρήτη στο πρόγραμμα εκδρομών για το 2025

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκδρομών της για το καλοκαίρι του 2025 κυκλοφόρησε η TUI UK στο Ην. Βασίλειο, το οποίο περιλαμβάνει νέους προορισμούς ανά τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κρήτη

Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 56 περιοδείες της TUI Tours, σε 22 προορισμούς, για το καλοκαίρι του 2025, με διαμονή 4, 7, 10, 11, 14 και 21 διανυκτερεύσεων.

Υπάρχει δυνατότητα ξεναγήσεων, ιδιωτικών εκδρομών και εκδρομών με αυτοκίνητο, καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις.

Όσον αφορά στη νέα επταήμερη περιήγηση στην Κρήτη «Incredible Crete» (Απίστευτη Κρήτη), το κόστος της οποίας ξεκινάει από 1.084 λίρες, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επισκέψεις στη Σπιναλόγκα, στο ψαροχώρι της Ελούντας και στον Άγιο Νικόλαο, ξενάγηση στο παλάτι της Κνωσού και στην πόλη του Ηρακλείου, γνωριμία με το Ρέθυμνο και επίσκεψη Λουτρό, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο. Είναι βέβαιο ότι αξέχαστη θα μείνει στους συμμετέχοντες η εξερεύνηση της Κρητικής υπαίθρου με 4X4, οι βουτιές στα καθαρά νερά του Λιβυκού Πελάγους και η επαφή με την γαστρονομία του νησιού.

Νέα προσθήκη αποτελεί και η “Highlights of Kenya Tour”, η οποία θα ταξιδέψει τους πελάτες σε ένα μαγικό ταξίδι 11 διανυκτερεύσεων στην Κένυα, παρουσιάζοντας την άγρια πλευρά της.

Επιπλέον, η TUI προσφέρει 98 πολυμερείς διακοπές δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές από ποτέ σε προορισμούς όπως η Τζαμάικα, το Μεξικό και η Ταϊλάνδη.

Στην Ταϊλάνδη, οι πελάτες θα μπορούσαν να περάσουν τέσσερις νύχτες στην πόλη της Μπανγκόκ πριν μεταβούν στο Κάο Λακ για τρεις νύχτες για να χαλαρώσουν στην παραλία.

money-tourism.gr

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr