Πολιτισμός, Γαστρονομία, Φύση και Εμπειρία οι βασικοί μας άξονες | Κυριάκος Κωτσογλου

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, Κυριάκος Κώτσογλου, εξέφρασε με δηλώσεις του την θετική αποτίμησή του για την έναρξη λειτουργίας αλλά και την πρώτη, πανηγυρική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού που εγκαινίασε το Υπουργείο Τουρισμού.

«Είναι κρίσιμο ν’ αποκτήσει κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με τον Τουρισμό τη διάσταση που πρέπει, για να δούμε την βασική μας τετράδα, Πολιτισμός, Γαστρονομία, Φύση, Τουριστική Εμπειρία, να μετατρέπεται σ’ ένα πλήρη κύκλο θεματικής αρχιτεκτονικής» τόνισε ο κ. Κώτσογλου.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης σημείωσε επίσης πως «είναι σημαντικό να υπάρχει ένα Πλάνο Διαχείρισης Προορισμού, που θα μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον ακόμα πιο αισιόδοξα, ισόρροπα και αειφόρα, αναδεικνύοντας όχι μόνο την παραλιακή ζώνη αλλά και την ενδοχώρα και μαζί με τα κλασικά μας μοντέλα και τα θεματικά, από τον περιηγητικό και τον καταδυτικό τουρισμό, μέχρι το ορειβατικό μας, να αποκτήσει κάθε ξεχωριστή δραστηριότητα τη θέση που της αξίζει και αναζητούν οι επισκέπτες».

Μοιραστείτε την είδηση