Παραιτήθηκε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού

Την παραίτησή της υπέβαλε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα.
Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι οι κυβερνητικές ανακατατάξεις και η αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα.

Την παραίτηση έκανε δεκτή η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντούρα, εκφράζοντας ευχαριστίες προς την Κυρία Κουρνέτα, για την συνεργασία και τη συμβολή της στην υλοποίηση της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφέρει:

Σήμερα κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου στη θέση της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού ύστερα από δύο έτη δημιουργικά και παραγωγικά. Παραμένοντας απόλυτα σταθερή στις αρχές και τις θέσεις μου, για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, οδηγήθηκα στην απόφαση της παραίτησής μου. Οι τελευταίες εξελίξεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.
Στη θέση αυτή τοποθετήθηκα κατόπιν προτάσεως από τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και θεωρώ ηθικό χρέος μου να τον ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.
Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στη συνολική επιτυχία του Ελληνικού Τουρισμού τους εργαζομένους του Υπουργείου, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, καθώς και όλους τους τουριστικούς φορείς που συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια. 
Η επιτυχία στον Τουρισμό δεν είναι αποτέλεσμα ενός προσώπου, αλλά μίας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμα και το έφεραν αποτελεσματικά εις πέρας.Μοιραστείτε την είδηση