νέαπρωτοσέλιδο ΒΤέχνες & Πολιτισμός

«Ταξίδι στον Ελληνικό Λαϊκό Πολιτισμό» | συμμετοχή Δήμου Πλατανιά και ΚΕΔΗΠ

Στην Έκθεση Αυτοδιοίκησης, «Ταξίδι στον Ελληνικό Λαϊκό Πολιτισμό», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3-4 και 5 Απριλίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, προτίθενται να συμμετέχουν ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά

Η Έκθεση ορόσημο για τον Ελληνικό Λαϊκό Πολιτισμό στην οποία αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας μας διοργανώνεται για 6η φορά. Ο Εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τμ και συμμετέχουν πάνω από 800 εκθέτες.

Είναι μία έκθεση με έντονο ενδιαφέρον καθώς δίνει τη δυνατότητα στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να προβάλουν την τοπική τους ταυτότητα σαν μια άλλη τουριστική διαδρομή στις ομορφιές και παραδόσεις του ελληνικού πολιτιστικού πολιτισμού. Παράλληλα με την έκθεση θα λάβουν χώρα λαϊκά δρώμενα και εκδηλώσεις από φορείς , σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο Δήμος Πλατανιά και ΚΕΔΗΠ θα καλύψουν το κόστος μίσθωσης του περιπτέρου .Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους ίδιους. 

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν – Πολιτιστικοί σύλλογοι , λαογραφικά μουσεία, λαϊκοί τεχνίτες , μικροί παραγωγοί ,κεραμιστές κ.λπ,  στο περίπτερο του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ.6945933241 ( κ. Αντώνιος Καπνισάκης) έως τις 24-2-2020

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή