νέαπρωτοσέλιδο ΒΤέχνες & Πολιτισμός

Σύλλογος Προβολής Κισάμου «η Γραμπούσα» | ανασυγκρότηση ΔΣ – εκλογές το φθινόπωρο

O Σύλλογος Προβολής Κισάμου «η Γραμπούσα» ακολουθώντας μια μακρά πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της επαρχίας Κισάμου όσο και του νομού Χανίων στήριξε και  συνεχίζει να συμβάλει με κάθε τρόπο στη διάδοση της κρητικής κληρονομίας. Ήταν το 1973 όταν ο Σύλλογος μας προχώρησε στην νομική αναγνώρισή του από τους υπόλοιπους φορείς.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Ιουνίου αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση του ΔΣ και ορίστηκε η 3η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, ως η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές μπορούν αν επικοινωνήσουν με τον Πασχάλη Δημήτρη (τηλ:6977664995).

            Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνουν :

Πρόεδρος : Χατζάκης Αντώνης

Αντιπρόεδρος: Γεωργακάκης Κωστής, Πασχάλης Δημήτρης

Γραμματέας: Τσαλαπάκης Αντώνης

Ταμίας: Καπής Δημήτρης

Μέλη: Γεωργιλάκης Γεώργιος, Γρυμπαουλάκης Δημήτριος, Πατεράκης Γιώργος

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων θα συνεχίσει να επιδιώκει την προβολή της πολιτιστικής μας παράδοσης και πέρα από τα στενά όρια της περιφέρειας Κρήτης με σκοπό την προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών στον τόπο μας. Η αναπαράσταση του <<κρητικού γάμου>>, ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε σήμερα, παραμένει το επίκεντρο των εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr