Ισοτιμία και αλληλοσεβασμός για τα ΑμεΑ | με επιτυχία η εκδήλωση του Παραρτήματος Χανίων

Το Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργάνωσε εκδήλωση στο Ιστορικό Καφέ «ΚΗΠΟΣ» την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης, ήταν ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος τόνισε την
αναγκαιότητα αλληλοσεβασμού και ισότητας μεταξύ των ανθρώπων.

Την εκδήλωση συντόνισε η Φιλόλογος –Δημοσιογράφος Βίκυ Κόλλια. Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Νομού Χανίων Αμαλία Μπασιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο ωφελούμενος του Τμήματος «Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ» Ρούσος Κοτσιφάκης για τις εξαιρετικές επιδόσεις του στα αθλήματα κανόε-καγιάκ και κολύμβησης.

Επίσης, βιώματα από την καθημερινότητας τους στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, μοιράστηκαν δύο ένοικοι των Σ.Υ.Δ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και φίλοι του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων καθώς και εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και της Πολιτικής και Κοινωνικής ηγεσίας του τόπου καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες από όλους τους Νομούς της Κρήτης.

Το μήνυμα της εκδήλωσης αυτής ήταν «Να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα κόσμο ισοτιμίας και αλληλοσεβασμού».

Εκ μέρους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Α’ Αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Κουκλάκης Γεώργιος. Παρών ήταν και ο Β’ Αντιπρόεδρος Κονταξάκης Μιχάλης.
Επίσης, η Πρόεδρος του Κέντρου Δαμανακη Μαρία αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιούνται στα Παραρτήματα του Κέντρου και εξήρε τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων για την επίτευξη των στόχων.

Μοιραστείτε την είδηση