νέαπρωτοσέλιδο ΓΤέχνες & Πολιτισμός

«Έχω τη δύναμη» | στα Χανιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο πλαίσιο του κύκλου των δράσεων «Μέσα κι έξω από την τάξη. Προβλήματα και Συγκρούσεις» που διοργανώνει κάθε χρόνο, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ και την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, εκδήλωση με τίτλο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!», την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18:00 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Προβολή ταινιών με θέμα την αναπηρία, από την ταινιοθήκη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.
  • Ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Έχω τη δύναμη – κατακτώ στόχους»

Συμμετέχουν οι:

Λευτέρης Κακογιαννάκης, Απόφοιτος Πληροφορικής, Πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς τουMega, «Κομάντα και Δράκοι». Μαζί του, μέλος της παραγωγής.

Εύα Χαζίζη, Μαθήτρια Γυμνασίου, Αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Μεγαλόνησος». Μαζί της, ο προπονητής της, Κώστας Νικολαντωνάκης.

Γεράσιμος Στυλιανακάκης, μέλος της Ομάδας «IronFriends». Μαζί του, ο Κώστας Βαρουχάκης, αθλητής τριάθλου και μέλος της Ομάδας  «IronFriends».

Τη συζήτηση συντονίζει η Φιλόλογος Ανδρονίκη Κοκοτσάκη.

  • Εγκαίνια Έκθεσης Μικτής Ζωγραφικής, με έργα του Γιώργου Νικολαράκη, αφιερωμένη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Μουσικό περίπατο με έργα Ελλήνων Συνθετών, από τον Πιανίστα Δημήτρη Ντρουμπογιάννη.

Η Έκθεση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα λειτουργήσει μέχρι την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, στο φουαγιέ του Θεάτρου, καθημερινά από τις 10.00 – 14.00& από τις 18.00 έως τις 21.00.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr