Δωρεάν εκπαιδευτικές ξεναγήσεις | Δήμος Χανίων

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων  που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία  φορέων του τόπου, με ελεύθερη είσοδο αλλά απαραίτητη την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Η επόμενη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην καρδιά της πόλης με την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Ζαχαρένια Σημαντηράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41665 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019  
Κυριακή 10/11  Ξενάγηση στη καρδιά της πόλης (Μουσούρων- Δημ. Αγορά – Σπλάντζια) με την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Ζαχαρένια Σημαντηράκη.  
Σάββατο 16/11    «Αστικές κατοικίες της Ενετοκρατίας στα Χανιά» με τον ιστορικό ερευνητή κ. Εμμανουήλ Μανούσακα.
Κυριακή 24/11  Μοναστήρι Αγίας Κυριακής.
Σάββατο 30/11  Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης κ. Εμμ.  Πετράκη.
Κυριακή 08/12      «Οχυρώσεις των Χανίων» με τον  αρχαιολόγο, πρώην προϊστάμενο της Εφορείας Βυζαντινών αρχαιοτήτων  κ. Μιχάλη Ανδριανάκη.
Μοιραστείτε την είδηση