νέαΤέχνες & Πολιτισμός

Δήμος Χανίων | με επιτυχία η συναυλία στον Προμαχώνα San Salvatore

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση κόσμου στη συναυλία του Γιώργου Περρή στον Προμαχώνα του San Salvatore ξεκίνησαν κι επίσημα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, για τη θερινή περίοδο 2021. Μάλιστα, με την εν λόγω συναυλία ξεκίνησε και η επίσημη λειτουργία του χώρου του Προμαχώνα, ο οποίος, όπως έχει προγραμματιστεί, θα φιλοξενήσει συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια, «ταξίδεψε» τους παρευρισκομένους σε γνώριμα μονοπάτια του μουσικού πενταγράμμου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η μουσική εκδήλωση αποτέλεσε μέρος της κοινής δράσης «Φύσα θάλασσα πλατιά» των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων και πραγματοποιήθηκε σε διοργάνωση του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., με την υποστήριξη του Ελληνο – Γαλλικού Συλλόγου Χανίων.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., Γιάννης Γιαννακάκης, επισημαίνει αναφορικά με τη λειτουργία του χώρου του Προμαχώνα του San Salvatore, ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι ν’ αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χώροι του Δήμου για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων προς όφελος των δημοτών. «Το φετινό καλοκαίρι οι πολιτιστικές μας δράσεις επεκτείνονται σε διάφορους χώρους του Δήμου μας, προσπαθώντας ν΄ αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους ανοιχτούς, εξωτερικούς χώρους. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού από τον οποίο ακόμη δεν έχουμε απαλλαγεί, θα ζήσουμε ένα πιο “ελεύθερο” καλοκαίρι, με περισσότερες πολιτιστικές ανάσες για όλους μας», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Γιαννακάκης. 

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr