νέαπρωτοσέλιδο ΒΤέχνες & Πολιτισμός

Δεκαετία προκλήσεων | με Χανιώτικο χρωμα η εκδήλωση της ΕΙΕΤ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Περιφερειακός Τύπος – Η νέα Δεκαετία των στόχων και των προκλήσεων», που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus στην Αθήνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 30 βουλευτές – ευρωβουλευτές, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, διαφημιστικών εταιρειών, Ενώσεων ιδιοκτητών εφημερίδων, καθώς και μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ.

Η έναρξη περιελάμβανε προβολή βίντεο που αναφέρονταν στην ιστορία, το παρόν, αλλά και το μέλλον της Ε.Ι.Ε.Τ. και του κλάδου των εβδομαδιαίων περιφερειακών εφημερίδων, ενώ ακολούθησε ομιλία από τον πρόεδρο της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνη Μουντάκη.

Βασίλης Διγαλάκης – Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν και η Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κ. Σάγια Τσαουσίδου, με θέμα: «Ο Περιφερειακός Τύπος στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συγκρίσεις που προβληματίζουν».

Η εκδήλωση είχε έντονο… Χανιώτικο χρώμα καθώς, εκτός του προέδρου της διοργανώτριας Ένωσης Αντώνη Μουντάκη (εκδότη της εφημερίδας Νέοι Ορίζοντες με έδρα την Κίσαμο), παρευρέθησαν ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Διγαλάκης, ο επίσης βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, ενώ το παρόν έδωσε και ο Χανιώτης δημοσιογράφος Αντώνης Νομικός. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθη ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης που απέστειλε χαιρετισμό.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr