Πολιτικήνέαπρωτοσέλιδο Γ

Στην Πολεοδομία Χανίων κλιμάκιο της Τ.Ε του ΚΚΕ | υποστελέχωση και επέκταση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής στην Πολεοδομία Χανίων, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ, Αλέκο Μαρινάκη και Μιλτιάδη Κλωνιζάκη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα προβλήματα υποστελέχωσης της υπηρεσίας, που ακολούθησαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής:

«Αντίστοιχα τη συζήτηση απασχόλησε η επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στον Καλλικρατικό Δήμο Χανίων. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, αξιοποιώντας τοπικά παραδείγματα αναγκαίων υποδομών για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών των κατοίκων των Χανίων, όπως το Κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, τα περιφερειακά πάρκινγκ για τα οποία δεν έχουμε δει ούτε μακέτα, την αναγκαία συντήρηση και βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών, τη μετατροπή του σπιτιού των Θεωδωράκηδων σε Μουσείο στον Γαλατά και τόσα άλλα, απέδειξαν πως αποτελεί πολιτική επιλογή των δημοτικών και περιφερειακών αρχών αλλά και των αστικών κομμάτων που τους έχουν στηρίξει και έχουν βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της διακυβέρνησης να εξυπηρετούνται τα τουριστικά, εμπορικά και επενδυτικά συμφέροντα σε βάρος των συμφερόντων και των αναγκών του λαού μας.     

Οι βουλευτές του Κόμματος κάλεσαν τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από την ίδια τους τη ζωή, να καταδικάσουν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και ακολούθησαν την πολιτική που βάζει το κέρδος πάνω από τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων, όπως αποδείχθηκε και στο τραγικό έγκλημα στα Τέμπη.

Το ΚΚΕ, όπως τόνισαν, είναι το μόνο κόμμα που έχει σύγχρονο επεξεργασμένο πρόγραμμα προς όφελος των λαϊκών αναγκών αλλά και προτάσεις για το σήμερα, όπως αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες παρεμβάσεις που έχει κάνει τόσο στη Βουλή όσο και στα όργανα Τοπικής Διοίκησης από τους εκλεγμένους κομμουνιστές.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr