Πολιτικήνέαπρωτοσέλιδο Β

ΚΚΕ Χανίων: «να δοθεί άμεση λύση στην κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Στάδιο»

Να δοθεί άμεση λύση στην κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων ζητά η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, καθώς όπως τονίζει σε ανακοίνωση «αποτελεί πρόκληση για τον χανιώτικο λαό και τη νεολαία της πόλης».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Εθνικό Στάδιο Χανίων αποτελεί ένα βραχίονα του αθλητισμού στην πόλη μας και θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει ανακαινιστεί, να έχει ανακατασκευαστεί και να έχει έρθει σε τέτοιο επίπεδο αναβάθμισης που να καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες του λάου και της νεολαίας μας.

Αντίθετα ρημάζει και απαξιώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, οι οποίες χρηματοδοτούν μόνο τα κέρδη των επενδυτών.

Ακόμα και οι όποιες παρεμβάσεις μπαλώματα, όπως η πρόσφατη της ανακατασκευής του φωτισμού, γίνονται με τρόπο και σε χρόνο που δημιουργούν πάλι προβλήματα και δυσλειτουργίες, καθώς το κλείσιμο του Σταδίου από χτες και για είκοσι μέρες δημιουργεί θέματα στους αθλητές, όπως τα αθλήματα που πρέπει να δώσουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών για την εισαγωγή τους σε σχολές, καθώς και η προετοιμασία αθλητών εν όψει σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στο καλοκαίρι.

Είναι φανερό πως τα παραπάνω θέματα δεν λήφθηκαν υπ’ όψιν από τον εργολάβο και τη Διοίκηση του ΕΑΚ και εύλογα προκαλούν αντιδράσεις.

Καλούμε άμεσα τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν την ευθηνή τους και να δρομολογήσουν την παρέμβαση σε χρόνο και με τρόπο που να μην διαταράσσεται η αθλητική κοινότητα και ιδιαίτερα όλοι όσοι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να αθληθούν»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr