Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές | φιλοξενία από ξενοδόχους του Ηρακλείου

Μιμούμενοι των ξενοδόχων του Ρεθύμνου, προσφέρουν φιλοξενία σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη δική τους μάχη στον «πόλεμο» με τον κορωνοϊό και οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου, όπως προκύπτει από ανακοίνωση που εξέδωσαν, τιμώντας έτσι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου και η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου θα ήθελε να γίνει κοινωνός της ευγνωμοσύνης που νιώθουμε όλοι για το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφορά, για την αυταπάρνηση και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του covid-19.

Οι ξενοδόχοι του νομού Ηρακλείου τάσσονται μαζί με τους συναδέλφους του Ρεθύμνου,  και με τη σειρά τους, προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία σε όλους  τους γιατρούς και νοσηλευτές που σήμερα στερούνται ύπνο για να μπορούμε εμείς να κοιμόμαστε.

Για λεπτομέρειες και αιτήσεις  τηλεφωνήστε στα γραφεία της Ένωσης  Ξενοδόχων Ηρακλείου τηλ. 2810288108 η ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@heraklion-hotels.gr».

Μοιραστείτε την είδηση