Στην τελική ευθεία το Santa Run | πρόσκληση απευθύνουν οι διοργανωτές

Μια τελευταία κοινή συνέντευξη τύπου, πριν το 9ο Santa Run, στις 26 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2019, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον περιφερειάρχη, Νίκο Καλογερή και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχιο Δαμιανάκη.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης, ο Νεκτάριος Ξανθουδάκης, πρόεδρος του σωματείου Santa Run, εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών σωματείων των Χανίων (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας) καθώς επίσης και ο Ηλιακής Νίκος, οικονομικός επόπτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κάλεσε για άλλη μια φορά όλο τον κόσμο να συμμετέχει στο 9ο Santa Run δηλώνοντας: «Είμαστε στην τελική ευθεία και θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο να φορέσει την στολή του Santa Run, να γιορτάσει σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και κυρίως να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα εθελοντισμού, ένα μήνυμα προσφοράς σε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο Δήμος Χανιών βγαίνει μπροστά σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα αποτελέσει το Santa Run, την μεγαλύτερη χειμερινή περιφερειακή διοργάνωση που θα δίνει μια νότα αισιοδοξίας σε όλη την χώρα.»

Με τη σειρά του ο περιφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Καλογερής δήλωσε: «Σαν περιφέρεια, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμβάλλουμε στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο Δήμος Χανίων στην διοργάνωση του Santa Run. Είναι μια δράση εξαιρετική που μας βάζει όλους στην λογική του εθελοντισμού. ΘΑ ήθελα και εγώ με την σειρά μου να καλέσω τον κόσμο να βάλει την στολή και με αυτή του τη συμμετοχή να βοηθήσει τα ιδρύματα του τόπου μας».

Το κάλεσμα για συμμετοχή στο 9ο Santa Run επανέλαβε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχιος Δαμιανάκης λέγοντας: «Εκ μέρους όλων των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο, των οποίων ομόφωνη απόφαση ήταν η στήριξή αυτής της εκδήλωση φέτος, καλούμε κάθε Χανιώτισσα και κάθε Χανιώτη να παρευρεθεί σε αυτή την εκδήλωση, της οποίας ο σκοπός είναι ιερός.»

Τέλος, τα φιλανθρωπικά σωματεία των Χανίων (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας) προσκάλεσαν με την σειρά τους όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη  γιορτή του εθελοντισμού και φέτος.

Μοιραστείτε την είδηση