Στην Κρήτη Κόνσολας και Κεφαλογιάννης | πρόγραμμα

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, ο Υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας, συνοδευόμενος από την υπηρεσιακή γραμματέα του Υπουργείου, Σταυρούλα Μηλιάκου.

Αφορμή για την επίσκεψή τους είναι η ίδρυση της σχολής ξεναγών στο Ρέθυμνο και η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί.

Ο κ. Κόνσολας, που θα συνοδεύεται και από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη και θα επισκεφθεί το κτήριο που θα στεγαστεί η Σχολή Ξεναγών, το οποίο έχει διατεθεί από τον Δήμο.

Η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον, εντάσσει το Ρέθυμνο στο χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κρήτη, ο υφυπουργός Τουρισμού και η υπηρεσιακή γραμματέας, θα επισκεφθούν το ΙΕΚ Τουρισμού στο Ηράκλειο, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΑΣΤΕ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συζητήσουν με τη διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό και φοιτητές της σχολής, το σχέδιο αναβάθμισης και ουσιαστικής ανωτατοποίησης της Σχολής, που αποτελεί την κύρια μεταρρυθμιστική προτεραιότητα του Υπουργείου.

Θα πραγματοποιήσουν, επίσης, συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 20733 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη