Προσφορά αγάπης στην ΕΛΕΠΑΠ | Βρετανός συγγραφέας δωρίζει τα κέρδη από τις πωλήσεις των βιβλίων του

Σπάνια προσφορά αγάπης και στήριξης στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων από τον Βρετανό συγγραφέα Bill Kitson, που δίνει τα κέρδη από μια σειρά 14 βιβλίων του που κυκλοφορούν στα Αγγλικά, για τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων των παιδιών.

Ο συγγραφέας που μαζί με τη σύζυγο του επισκέπτονται συνεχώς για χρόνια τα Χανιά και είναι φίλος του Λουτρού Σφακίων και της παλιάς πόλης, έχει γράψει μια σειρά από βιβλία με θέματα από την Ελλάδα και την Κρήτη.


«Αυτή η υπέροχη φιλανθρωπική οργάνωση αντιμετωπίζει τώρα έναν ανηφορικό αγώνα, η χρηματοδότησή της εξαντλείται από την έλλειψη δράσεων συγκέντρωσης χρημάτων λόγω των προβλημάτων της πανδημίας» τόνισε ο συγγραφέας στα “Χ.Ν.” συμπληρώνοντας πως ο ίδιος και η σύζυγος του αποφάσισαν να βοηθήσουν και πέρα από τα κέρδη του βιβλίου του “The Fountain of Daphne” πριν από 4 χρόνια και της τριλογίας «Shepherd’s Lodge» που είχε χαρίσει στην ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισε να προσφέρει όλα τα κέρδη της της σειρά τους Greek Island romances, συνολικά 14 βιβλία

«Εάν ρωτούσατε οποιονδήποτε συγγραφέα, πιθανότατα θα σας πει ότι θέλει όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να διαβάσουν τα βιβλία του και ότι ελπίζει πως θα τα απολαύσουν. Ωστόσο, όσον αφορά τα βιβλία μου που είναι αφιερωμένα στην ΕΛΕΠΑΠ , δεν με ενοχλεί αν τα διαβάζουν οι άνθρωποι ή αν τα απολαμβάνουν. Αυτό που θέλω, είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να κατεβάσουν τα ebooks ή να τα αγοράσουν σε χαρτί Αυτό θα επιτύχει τον στόχο μας, να συγκεντρωθούν όσο τον δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά που της ΕΛΕΠΑΠ που τα χρειάζονται περισσότερο» τονίζει ο συγγραφέας που κάθε χρόνο επισκέπτεται τα Χανιά για τις διακοπές του.

Τη σημασία της προσφοράς του συγγραφέα τονίζει η διευθύντρια του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Μάγκι Αρσενίδη «μόνο ευγνώμονες μπορούμε να είμαστε για τη σχέση αγάπης, προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του συγγραφέα Bill Kitson και της συζύγου του με την ΕΛΕΠΑΠ τα τελευταία 4 χρόνια. Mας επιφύλαξε μια ακόμα έκπληξη προχωρώντας σε μια γενναιόδωρη πράξη προσφέροντας τα κέρδη από τα 14 βιβλία του. Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο εδώ και ένα χρόνο με την απουσία δράσεων για την ενίσχυση μας λόγω της πανδημίας η κίνηση του Bill Kitson είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων. Τον ευχαριστούμε θερμά που τον έχουμε στο πλάι μας φίλο και αρωγό των προσπαθειών μας για να στηρίξουμε μαζί τα θεραπευτικά προγράμματα των γενναίων μας παιδιών».

Τα βιβλία μπορεί να τα προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος από το Amazon, ενώ πληροφορίες για το συγγραφέα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του www.billkitson.com.

Ειδικότερα από τη σειρά Greek Island Romances στην ΕΛΕΠΑΠ θα δοθούν τα κέρδη από τα βιβλία: Watering the Olives, The Last Resort, Peaceful Island, Sofia’s House, Sea Nymph, The Garden of Healing, The Orange Grove, For Love of Mata, The Fountain of Daphne. Aπό την Τριλογία The Shepherd’s Lodge προσφέρονται τα: 1st Generation, Anastasia, 2nd Generation, Chloe,3rd Generation, Lemonia και δύο βιβλία της συλλογής μικρών ιστοριών το Love Changes Everything και το Flowers on my Grave.

Μοιραστείτε την είδηση