Περιφέρεια Κρήτης | μια «αγκαλιά» για τα παιδιά – εκδήλωση

Στις φετινές γιορτές, η Περιφέρεια Κρήτης με προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των συνανθρώπων μας, «ανοίγει την αγκαλιά» της σε όλα τα παιδιά, τους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, μέσα από μια διαδικτυακή εκδήλωση για μικρά παιδιά, η οποία θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 17:00, με τη συμμετοχή εθελοντικών φορέων, αθλητικών σωματείων και άλλων οργανώσεων.

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε πως: «ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών η σκέψη και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα μικρά παιδιά.

Τα παιδιά που παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και διασύνδεσης με φορείς και οργανώσεις, Γεωργία Μηλάκη δήλωσε πως : «Στηρίζουμε κάθε παιδί που έχει ανάγκη και εκείνα που στάθηκαν λιγότερο τυχερά στη ζωή τους και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας για να μεγαλώσουν με φροντίδα, υγεία και ασφάλεια. Αναδεικνύουμε, παράλληλα, το έργο των εθελοντών στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων της, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας για τη χρονιά που έρχεται. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται διαδικτυακά και με βοηθούς του όλους εμάς μοιράζει αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία. Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με φαντασία, θετική ενέργεια και τη βεβαιότητα ότι θα αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες και σύντομα θα αγκαλιαστούμε ξανά».

Μια Ηλιαχτίδα μας φέρνει στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα, όπου μικροί Πρόσκοποι φτιάχνουν μπισκότα, η ΠΑΕ ΟΦΗ μοιράζει ευχές και ο Αιματοκρήτης προσφέρει σταγόνες ζωής για τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη στο SantaRun και το ΕΛΕΠΑΠ.

Στην εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τα παιδιά από την Περιφέρεια Κρήτης» συμμετέχουν:

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Χαμόγελο του Παιδιού
Παιδικά Χωριά SOS
Δικαίωμα στη Ζωή
Ηλιαχτίδα
Μικρός Πρίγκιπας
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Santa Run
ΑιματοΚρήτης
ΕΛΕΠΑΠ
ΠΑΕ ΟΦΗ

Η μικτή χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηράκλειου με τη μαέστρο Λένα Χατζηγεωργίου.

Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς και γιορτάζουμε όλοι μαζί την Τετάρτη 30/12/2020 στις 17:00-19:00 το απόγευμα σε LiveStreaming μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ https://zoom.us/j/91622260086?pwd=cVJ6UnhKcWtXVEdkY0RXQmNjbkNydz09 στο fb https://www.facebook.com/CreteRegion και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης https://www.crete.gov.gr/

Μοιραστείτε την είδηση