Ο χορός δεν κάνει διακρίσεις | Chania Salsa Festival (video+photos)

Με ιδιαίτερες συμμετοχές, συγκίνηση και χαρισματικές κινήσεις ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο τριήμερο φεστιβάλ χορού, «Chania Salsa Festival» σε γνωστό beach bar στον Πλατανιά Χανίων.

Στο εν λόγω φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν και παρουσίασαν με χάρη τις χορογραφίες τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, περνώντας ταυτόχρονα το δικό τους μήνυμα ψυχής και θέλησης.

Σε ρυθμούς λάτιν λικνίζονταν ψηλά, κοντά, αδύνατα, παχουλά, μαύρα και λευκά κορμιά δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ιδανική και ευχάριστη για όλους.

Οι συμμετέχοντες, παρακολουθήσαν από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, workshops σε χορούς όπως, Salsa, Bachata, Kizomba βελτιώνοντας τις πρακτικές τους και μαθαίνοντας ταυτόχρονα νέες χορογραφίες από τους «καλύτερους» με κορυφαίες διακρίσεις παγκοσμίως, επαγγελματίες χορευτές Ελλάδας και εξωτερικού. Στη συνέχεια κάθε βράδυ ακολουθούσε φαντασμαγορικό σόου και ολοκληρωνόταν με πάρτι ανοιχτό προς όλους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον 21χρονο Χρήστο Πουρνάρα από τη Χαλκιδική, να παρουσιάζει μαζί με τη δασκάλα και παρτενέρ του, Παναγιώτα Σαχαρίδη τη χορογραφία τους, όπου την αφιέρωσαν στις γυναίκες που πάσχουν από επιλόχεια κατάθλιψη.

 Η χοροδιδάσκαλος και παρτενέρ, Παναγιώτα Σαχαρίδη του Χρήστου Πουρνάρα
Tania Cannarsa | ”The Black Soul”
Διοργανωτές του Φεστιβάλ
Μοιραστείτε την είδηση

Νικολέττα Βογιατζάκη

Παιδαγωγός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - MSc στην Ειδική Αγωγή

    Νικολέττα Βογιατζάκη έχει δημοσιεύσει 855 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικολέττα Βογιατζάκη