ΝΕΣΚ | διεξαγωγή έρευνας για τα νέα δεδομένα στην αγορά

Έρευνα για την καταγραφή απόψεων και τις αποφάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθεί από εδώ και στο εξής η αγορά και η οικονομία, θα διεξάγει τις επόμενες μέρες ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Από τη σύσταση του συλλόγου βασική επιδίωξη μας ήταν να βρισκόμαστε  δίπλα  στα μέλη μας , αλλά και να αντιμετωπιζόμαστε από αυτά  ως συνεργάτης,  ώστε να διευκολύνουμε την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων  που αντιμετωπίζει ο κλάδος  μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΕΣΚ επενδύει  σε μια καινοτόμο πρωτοβουλία  καταγραφής  απόψεων και το ζητούμενο είναι πως θα κινηθούμε από δω  και στο εξής.

Πάνω σε αυτή τη λογική εμπνευστήκαμε αυτή την έρευνα  της οποίας τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν και θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.

Εντός των ημερών θα αποσταλεί  στο e-mail κάθε μέλους ερωτηματολόγιο της έρευνας του ΝΕΣΚ  η οποία είναι σε απόλυτη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ)  της ΕΣΣΕ και  καλείστε  να συμμετέχετε.

Επιθυμία του Δ.Σ. είναι να αγκαλιαστεί θερμά αυτή η προσπάθεια που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Κίσαμο  και ενδεχομένως  να αλλάξει τον τρόπο που θα παίρνονται στο μέλλον οι αποφάσεις»

Μοιραστείτε την είδηση